Hvilken elgrill klarer sig bedst i test, og hvad skal du kigge efter? Med en elgrill kan du grille uden at løbe tør for brændsel, og den er sikker at anvende. Der er ingen åbne flammer, og derfor kan de fleste modeller også bruges på altanen. Du kan sågar finde modeller, der også egner sig til indendørs brug. Se de bedste elektriske griller her, og bliv klogere på dine muligheder.
Top 8: Bedste elgrill i test
Vi har gennemgået de nyeste tests og anmeldelser. Weber klarer sig bedst i flere kategorier, men der findes et par gode alternativer. Se de bedste elgriller herunder:
- Bedste all-round elgrill: Weber Q1400
- Bedste store elgrill: Weber Pulse 2000
- Bedste elgrill til altanen: Weber Lumin Compact
- Bedste elgrill med støbejernsrist: Napoleon TravelQ PRO285E
- Bedste elgrill med røgovn: Muurikka Nokkela TO6823
- Bedste elektriske kontaktgrill: Sage The Smart Grill Pro
- Bedste indendørs elgrill: Ninja Foodi AG301
- Bedste elektriske steakgrill: Steba PS E2600 XL Devil’s Heaven
Bedste all-round elgrill
Weber Q1400

Prissammenligning vises i samarbejde med forhandlerne.
Fordele
- Gode grillegenskaber – bliver meget varm.
- Nem at rengøre pga. porcelænsemaljen.
- God brugsanvisning.
- 5 års garanti på støbejernsristen.
- Godt, robust design.
Ulemper
- Rimelig lang tid om at blive varm.
- Kun én zone – ingen mulighed for indirekte stegning.
Weber Q1400 er en videreudvikling af den klassiske Q140. På trods af, at den har været på markedet i langt over 10 år, er den stadig en fantastisk elgrill. Den er bedst i test hos Food & Wine, og hos The Spruce Eats er den nr. 1 i kategorien som “bedste transportable grill”. Den er populær blandt køberne, og den får generelt ros for dens flotte grillresultater. Af samme grunde er den også vores favoritvalg.
Elgrillen er som nævnt en videreudvikling af den gamle Q140, som kunne kendes på dens lysegrå låg. Udover det opdaterede design, har Weber Q1400 også fået porcelænsemaljeret støbejernsrist. Dette er en væsentlig opgradering i forhold til stålristen på Q140, da støbejern har en højere massefylde. Den højere massefylde betyder, at risten holder sig varm i længere tid, og dermed får du flotte grillstreger på din mad.
Varmelegemet i denne elgrill er vældigt effektivt, og den kan blive meget varm. Opvarmningstiden er dog en smule lang, men det er ikke nødvendigvis et problem. Vi savner til gengæld et termometer i låget, så vi nogenlunde kan se, hvornår elgrillen er klar til brug.
Den porcelænsemaljerede støbejernsrist er nem at holde ren. På grund af emaljen kan den eksempelvis lægges i blød, hvorefter skidt og snavs kan skrubbes af. Der er heller ingen risiko for rust, medmindre emaljen går i stykker. Hertil yder Weber en 5-årig garanti, som du kan læse mere om på Webers hjemmeside.
Se Weber Q1400 i aktion her:
Specifikationer
- Grillareal: 43 x 32 cm.
- Antal zoner: 1
- Grillrist materiale: Porcelænsemaljeret støbejern
- Effekt: 2200 watt
Bedste store elgrill
Weber Pulse 2000

Prissammenligning vises i samarbejde med forhandlerne.
Fordele
- Giver flotte grillstriber og god grillsmag.
- Nem at indstille.
- Aftageligt varmelegeme, som kan opbevares indendørs.
- Digitalt termometer, som er nemt at aflæse.
- Opdelt i to individuelle grillzoner.
Ulemper
- En smule dyr.
- App virker en smule overflødig.
Weber Pulse 2000 er den bedste store elgrill. Du får et grillareal på hele 49 x 39 centimeter, som er opdelt i to zoner. Du kan altså stege ved indirekte varme, hvis du måtte ønske dette. Elgrillen er bedst i test hos Aftonbladet, den får 6/6 stjerner hos Gastromand og anbefales desuden af Tek.no. De positive testresultater findes i dusinvis, så dette er blot et udpluk. Kigger vi på brugeranmeldelserne, får Weber Pulse 2000 også generelt ros. Det er med andre ord en glimrende elgrill til dig, der gerne vil grille lidt forskelligt.
Der er ikke meget negativt at sige om denne elgrill, som blev lanceret af Weber tilbage i 2018. Den er således et nyere skud på stammen, og det kan ses i både design og funktioner. Weber har proppet alverdens funktioner ind i grillen, og vi har vores tvivl om hvorvidt de er nødvendige. Et eksempel er det indbyggede stegetermometer: Det er uden tvivl en fordyrende gimmick, og vi er i tvivl om det er pengene værd. Et eksternt stegetermometer kan fås for håndører, og derfor undrer det os, at Weber har valgt at indbygge dette i grillen. Det samme undrer os ved appen – er det virkelig nødvendigt med en app, der kan vise os opskriften på en culottesteg, skinkesteg eller hel kylling? Disse kan man jo nemt finde via en Google-søgning, og så er der flere opskrifter at vælge imellem.
Noget andet, som til gengæld er vældigt smart, er grillens brugervenlighed. Den er dejligt nem at anvende, og det digitale termometer hjælper dig med at aflæse grillens aktuelle temperatur. Den bliver også hurtigt varm, hvilket er et stort plus. Pulse 2000 er selvfølgelig udstyres med Webers gode, porcelænsemaljerede støbejernsrist, som holder godt på varmen og er nem at rengøre efter brug.
Her kan du se, hvordan Weber Pulse 2000 fungerer i praksis:
Specifikationer
- Grillareal: 49 x 39 cm.
- Antal zoner: 2
- Grillrist materiale: Porcelænsemaljeret støbejern
- Effekt: 2200 watt
Bedste elgrill til altanen
Weber Lumin Compact

Prissammenligning vises i samarbejde med forhandlerne.
Fordele
- Effektivt varmelegeme, der hurtigt varmer grillen op.
- Nem at betjene – drej blot på knappen, og grillen er tændt.
- Multifunktionel. Du kan bl.a. grille, dampe og ryge på denne elgrill.
- Rimelig stort grillareal på 43 x 29 cm.
- God, solid støbejernsrist med porcelænsemalje.
Ulemper
- En smule dyr.
- Der bliver meget trangt på grillen, når damp-/røgindsatsen tages i brug.
- Kun én zone. Ikke muligt at grille ved indirekte varme.
Den store Weber-nyhed i 2023 hedder Lumin. Her er det den lille Compact-model, vi kigger nærmere på. Det er en kompakt, altanvenlig elgrill, der eksempelvis kan stå på et lille bord. Weber Lumin Compact har den sædvanlige grillrist af porcelænsemaljeret støbejern, så din mad får perfekte grillstriber. Derudover har den også en særlig indsats, der blandt andet kan bruges til dampning og røgning. Blandt de positive anmeldelser er blandt andet Smoked BBQ Source, T3.com, Connery og M3.se. Alle testpanelerne er særdeles positivt stemte overfor denne lille elgrill, hvilket også er tilfældet blandt de mange købere på tværs af forskellige netbutikker.
Det er en vældigt smart og alsidig lille elgrill, som er perfekt til folk i lejlighed. Ligesom Pulse-modellen har Lumin også et aftageligt varmelegeme, som kan bringes ind i tørvejr når grillen ikke er i brug.
Vi er ikke helt overbeviste om, hvorvidt røgindsatsen er et smart redskab, når nu målgruppen må formodes at bo i lejligheder/tætbebyggede områder. Den skaber jo en del røg, og det kan blive et problem for nabofreden. Til gengæld er det vældigt smart, at den også kan bruges til at dampe/optø madvarer.
Den fænomenale porcelænsemaljerede støbejernsrist er elgrillens stærkeste “selling point” – den er både nem at holde ren og kræver ingen løbende pleje, da emaljen beskytter mod rust. En ting, som er værd at nævne, er at grillarealet halveres, hvis du tager dampindsatsen i brug. Der kan altså hurtigt opstå trængsel på grillen, hvis du griller mere end to bøffer ad gangen.
Til hverdagsbrug i den lille husholdning er Weber Lumin Compact en genial elgrill. Den beskedne størrelse gør det nemt at finde plads til grillen, selv på en lille altan. Det undrer os derfor ikke, at den har fået sådan en varm modtagelse af anmeldere verden over.
Her kan du se hvordan Weber Lumin Compact fungerer i praksis:
Specifikationer
- Grillareal: 43 x 29 cm.
- Antal zoner: 1
- Grillrist materiale: Porcelænsemaljeret støbejern
- Effekt: 2200 watt
Bedste elgrill med støbejernsrist
Napoleon TravelQ PRO 285 (elektrisk)

Prissammenligning vises i samarbejde med forhandlerne.
Fordele
- Fremragende støbejernsrist.
- Overordnet god byggekvalitet. Lækre materialer.
- Nem at anvende og komme igang med.
- Låg kan ikke låses.
Ulemper
- Intet sidebord inkluderet, selvom det er en “pro”-grill.
- En smule tung (vejer 13,5 kg.)
- Kun én zone. Ingen mulighed for indirekte stegning.
Canadiske Napoleon er måske et ukendt mærke herhjemme, men de bygger altså en fremragende elgrill. Den findes i deres TravelQ-serie, og må derfor antages at være transportabel, men her vækker en lille detalje undren: Låget kan ikke låses. Det er altså kun gasmodellerne med navnet “PRO 285X”, der har låg med lås. Det er ikke nødvendigvis et problem, men måske værd at skrive sig bag ørerne, hvis man ønsker sig en transportabel grill.
Napoleon TravelQ PRO 285 er en god og effektiv elgrill, hvis største fordel er den solide støbejernsrist. Den kan blive meget varm, og dermed får du flotte grillstriber på din mad. En anden ting, vi godt kan lide ved denne grill, er at den er klar til brug efter udpakning. Den kræver ingen samling, hvilket er en stor fordel. Hvad der til gengæld er lidt af en ulempe, er at man ikke kan grille ved indirekte varme. Napoleon har nemlig valgt at bygge elgrillen med et enkelt, stort varmelegeme, der opvarmer hele grillarealet til samme temperatur. Det ærgrer os, for du får altså et grillareal på hele 55 x 37,5 centimeter.
Elgrillen fra Napoleon er et glimrende valg for dig, der drømmer om solid byggekvalitet og vedligeholdelsesfrie elementer. Låg og bund er fremstillet af støbt aluminium, og benene er af robust plast. Du skal altså ikke frugte for rustproblemer, så længe du sørger for at give risten en gang olie efter brug.
Her kan du se en præsentation af den elektriske Napoleon TravelQ PRO 285 grill:
Specifikationer
- Grillareal: 55 x 37,5 cm.
- Antal zoner: 1
- Grillrist materiale: Støbejern
- Effekt: 2200 watt
Bedste elgrill med røgovn
Muurikka Nokkela TO6823

Prissammenligning vises i samarbejde med forhandlerne.
Fordele
- Smart lille elgrill, der både kan ryge og grille din mad.
- Nem at pakke sammen og transportere.
- Varmelegeme kan flyttes fra bunden til toppen på få sekunder.
- Grillrist og fedtplader tåler opvaskemaskine.
- Rimelig pris.
Ulemper
- Grillristen er en anelse tynd, så det er svært at lave grillstriber på maden.
- Lille grillareal på 43 x 25 cm. – der bliver hurtigt trængsel på grillen.
Du har formentlig aldrig hørt om denne elgrill før, men ikke desto mindre laver finske Muurikka nogle glimrende produkter. Det gælder også for Muurikka Nokkela-elgrillen, som er perfekt til campisten eller lystfiskeren. Her kan du nemlig både grille og ryge din mad, og dermed har grillen flere nyttige funktioner.
En ting, som adskiller denne elgrill fra andre modeller, er muligheden for at flytte varmelegemet fra toppen til bunden. Det betyder, at den både kan bruges som røgovn eller almindelig grill. Forestil dig eksempelvis at du er på fisketur og har fanget et par fisk. Disse kan ryges i Nokkela-grillen, ved at du tilføjer røgeflis til den medfølgende bakke. Du kan også grille ved direkte varme, hvis du ønsker dette.
Elgrillen er fremstillet af rustfrit stål fra inderst til yderst, og håndtagene er af massivt træ. Varmelegemet kan nemt fjernes og opbevares i tørvejr, mens resten af grillen kan blive stående udendørs. Rist og fedtplader tåler opvaskemaskine.
Muurikka har formentlig skabt denne elgrill til campingfolket, og det kan selvfølgelig ses på størrelsen. Det kan naturligvis ses på grillarealet, der kun måler 43 x 25 centimeter. Vi savner også en solid støbejernsrest eller en tungere stålrist, som kan lave nogle flotte grillmærker på maden. Det er desværre ikke helt muligt med denne grill, men maden bliver nu lækker alligevel.
Du kan se hvordan Muurikka Nokkela elgrillen fungerer i denne lille video:
Specifikationer
- Grillareal: 43 x 25 cm.
- Antal zoner: 1
- Grillrist materiale: Rustfrit stål
- Effekt: 1200 watt
Bedste elektriske kontaktgrill
Sage The Smart Grill Pro

Prissammenligning vises i samarbejde med forhandlerne.
Fordele
- Fremragende grillegenskaber – det hele kan automatiseres med de indbyggede programmer.
- Grillareal på 34 x 25 cm., der kan fordobles når grillen foldes ud.
- Kan også bruges til almindelig stegning.
- PFOA-frie slip-let grillplader.
Ulemper
- Rengøring er en smule besværligt.
- Grillen fylder og vejer en del, og er tung at pakke væk efter brug.
- Relativt dyr.
Sage The Smart Grill Pro er ikke en traditionel grill, men til gengæld er den lynende hurtig og nem at anvende. Den kan bruges både indendørs og udendørs, og du bestemmer selv om den skal bruges som kontaktgrill eller almindelig grill. Flere eksperter har testet den elektriske kontaktgrill og givet den topkarakter, heriblandt Gastromand, Food & Wine, The Spruce Eats og T3.com.
Testpanelerne er blandt andet enige om, at man får et tilpas stort grillareal, og at den griller jævnt over hele fladen. Det indbyggede stegetermometer fungerer desuden glimrende, og der er mange brugbare funktioner i den elektriske grill. Eksempelvis kan du bruge de mange programmer og stegetermometeret til at grille bøffer til den ønskede kernetemperatur, uden at du skal tjekke dem undervejs.
Når du er færdig med at grille, fjerner du blot pladerne og gør dem rene. Derudover skal selve grillen også rengøres, og det er straks værre: Det sprutter selvfølgelig en del, når man griller, så hele grillen skal aftørres efter brug – det omfatter også drejeknapperne, displayet og de mange små kanter/revner langs siderne. Måske vil du også gerne stille grillen ind i et køkkenskab, og det kan da også sagtens lade sig gøre. Apparatet vejer dog næsten 10 kilo, så det er en tungt at håndtere.
Alt i alt er Sage The Smart Grill Pro et glimrende valg til dig, der gerne vil grille indendørs på en effektiv kontaktgrill. Den kan stort set passe sig selv, og giver lyd fra sig når maden er færdigtilberedt.
I denne video, som er på tysk, kan du se hvordan Sage The Smart Grill Pro fungerer i praksis:
Specifikationer
- Grillareal: 34 x 25 cm.
- Antal zoner: 1
- Grillrist materiale: Non-stick
- Effekt: 2400 watt
Bedste indendørs elgrill
Ninja Foodi AG301

Prissammenligning vises i samarbejde med forhandlerne.
Fordele
- Laver flotte grillstriber på de fleste typer mad.
- Danner stort set intet røg under brug.
- Fungerer også som airfryer.
- Mange nyttige programmer.
- God non-stick rist.
Ulemper
- Relativt stor og klodset – besværlig at pakke væk efter brug.
- Støjer en del under brug.
- Langsom opvarmning
Ninja Foodi AG301 er ikke en traditionel elgrill, men ikke desto mindre fungerer den glimrende til mange forskellige formål. Den får topkarakter af flere testpaneler, heriblandt The Spruce Eats, Techradar, TopTenReviews og Trusted Reviews. En af de helt store fordele ved en elektrisk grill som denne, er at røgdannelsen er stærkt begrænset. Du slipper altså for røg i køkkenet, selvom du tilbereder dine bøffer indendørs, og samtidig slipper du for fedtstænk over hele dit komfur. Ninja Foodi er nemlig et lukket apparat, der griller din mad under låg. Det betyder også, at den kan bruges som en airfryer, og dermed kan du både bage, riste og stege en lang række forskellige retter.
En ting, vi hurtigt bemærkede ved første øjekast, var de mange knapper på betjeningspanelet. Det synes en smule overvældende til at starte med, men der er god hjælp at hente på både nettet og i den medfølgende brugsanvisning.
Det overraskede os til gengæld positivt, at grillen er i stand til at lave flotte grillstriber på maden. Dette på trods af, at der stort set ikke genereres nogen form for røg under brug. Til gengæld skal du affinde dig med en del støj, som skyldes den indbyggede blæser, der kører under hele tilberedningsprocessen. Den er også en anelse langsom til at varme op, så den skal altså stå og snurre i et stykke tid, før den kan bruges.
Du kan se Ninja Foodi AG301 i aktion her:
Specifikationer
- Grillareal: 25,4 x 25,4 cm.
- Antal zoner: 1
- Grillrist materiale: Non-stick
- Effekt: 1750 watt
Bedste elektriske steakgrill
Steba PS E2600 XL Devil’s Heaven

Prissammenligning vises i samarbejde med forhandlerne.
Fordele
- Kan blive meget varm – perfekt til grilning af bøffer.
- Også gode resultater med fisk, grøntsager og grillspyd.
- Hurtig opvarmning.
- Nem at vedligeholde. De fleste dele er rustfrit stål.
- God til færdigstegning af sous vide-kød.
Ulemper
- Kræver lidt tilvænning i starten.
- Begrænsede anvendelsesmuligheder.
- Stor og tung – vejer 18 kg.
Kunne du tænke dig et alternativ til den klassiske elgrill, som både kan bruges indendørs og udendørs, skal du tage et kig på Steba PS E2600 XL Devil’s Heaven. Som det tydeligt kan ses på billedet, er det en meget anderledes type elgrill, der blandt andet egner sig fantastisk til lynstegning af bøffer, fisk og grøntsager.
I modsætning til den klassiske elgrill, sidder varmelegemet i toppen af “ovnrummet”. Du lægger så maden på en metalbakke, som du placerer under varmen. Der medfølger både en grillrist og to bakker, så du kan lave lidt af hvert.
Den elektriske grill egner sig særligt godt til eksempelvis bøffer, der helst ikke skal steges for længe. På grund af den høje varme, som kan afgives fra varmelegemet, kan du få en lækker sprød stegeskorpe, samtidig med at bøffen holder sig lækker og saftig. Det hele sker desuden på kun få minutter. Er du vild med at tilberede din mad sous vide, kan du med fordel afslutte med et par minutter i denne elgrill, så du opnår en flot stegeskorpe.
Ulempen ved denne type elgrill er selvfølgelig, at anvendelsesområderne er begrænsede. Du kan ikke grille en stor steg, og du skal styre processen undervejs. Man kan altså ikke bare lukke låget og lade den passe sig selv i 10-20 minutter.
Herunder kan du se, hvordan Steba PS E2600 XL Devil’s Heaven fungerer:
Specifikationer
- Grillareal: 29 x 29,5 cm.
- Antal zoner: 1
- Grillrist materiale: Rustfrit stål
- Effekt: 2600 watt
Før du køber elgrill
Før du vælger, hvilken elgrill du vil købe, skal du overveje dine behov. Hvor stort grillareal anbefales, og hvor mange zoner er nødvendige? Se herunder, hvad du bør overveje, før du køber elgrill:
- Grillareal
Grillarealet har betydning for, hvor meget du kan grille på samme tid. Et grillareal på ca. 40 x 30 cm. er rigeligt til 2-3 personer. Er I flere personer i husstanden, anbefaler vi mindst 50 x 35 cm. - Antal zoner
Hvis du vil grille en steg eller lignende, kræver det indirekte varme. Her skal du altså vælge en elgrill med mindst to zoner. - Grillristens materiale
Grillriste er typisk lavet af støbejern eller rustfrit stål. Weber laver også nogle riste af støbejern, som er porcelænsemaljeret. Vi anbefaler støbejern, fordi det holder bedst på varmen.
- Mobilitet
Skal du flytte rundt på din elgrill? I så fald anbefaler vi en kompakt model, gerne på stativ med hjul, som du nemt kan flytte rundt på. Skal du have den med i campingvognen, kan du med fordel vælge en bordmodel uden stativ. - Termometer
Et indbygget termometer er smart, da du hurtigt kan aflæse grillens temperatur uden at lette på låget. Det er ikke uundværligt, men det kan være rart at have. - Design
En elgrill skal være solidt bygget. De bedste materialer inkluderer rustfrit stål, støbt aluminium og hård plast. Små detaljer, såsom lås på låget og sideborde gør det nemmere at anvende grillen til hverdag.
Typer af elgriller – hvilken er bedst?
Når du skal ud og købe elgrill, skal du tage stilling til en række ting. Disse har betydning for grillens anvendelsesmuligheder. Bliv klogere på de mest populære typer af elgriller herunder.
Stor elgrill
De største elektriske griller har et grillareal på ca. 55 x 40 centimeter. Det lyder måske ikke af meget, men det er faktisk tilstrækkeligt til en familie på 4-5 personer.
En stor elgrill anbefales derfor, hvis I er en familie med børn. Fordelen ved denne type elgrill er også, at den ofte har mere end én zone. Det betyder, at du kan grille ved indirekte varme, og dermed har den flere anvendelsesmuligheder.
Lille elgrill
En lille elgrill har typisk en enkelt zone, og kan kun grille ved direkte varme. Den er fin, hvis du skal grille et par bøffer eller pølser til 2-3 personer, men begrænses naturligt af den ene zone. Du kan nemlig ikke grille ved indirekte varme, og dermed kan du eksempelvis ikke lave en steg eller lignende.
Små elgriller kan eksempelvis bruges på en lille altan, og dermed er de velegnede til dig, der bor i lejlighed.
Transportabel elgrill
En transportabel elgrill kendetegnes typisk ved at have lås på låget og bærehåndtag, så den nemt kan sættes i bilens bagagerum og bæres ud derfra igen.
Elgriller af denne type har som regel et mindre grillareal med en enkelt zone, og derfor egner de sig primært til bøffer, pølser og lignende.
Elgrill med støbejernsrist
Napoleon laver glimrende elgriller med støbejernsriste, og Weber laver elgriller med porcelænsemaljerede støbejernsrise. Begge dele er glimrende, men en Weber-rist skal dog ikke have olie efter brug. Emaljen beskytter nemlig mod rust, hvilket er enormt smart. Til gengæld risikerer man at emaljen går i stykker med tiden, hvorimod rent støbejern kan holde for evigt med den rette behandling.
Vores research
Elgrillen er attraktiv, fordi den er billig, nem og sikker at anvende. Den kræver hverken gas eller kul, og den bliver hurtigt varm. Der er ingen flammer, og dermed kun minimal risiko for ulykker. De fleste modeller har et aftageligt varmemodul, som dermed kan tages ind i tørvejr, når grillen ikke anvendes. Andre modeller er kompakte, og kan derfor pakkes væk efter brug.
Men hvilken elgrill er bedst, og hvad skal du kigge efter?
Vi har gennemgået nye tests fra både Danmark og udland, og derudover har vi besøgt en række butikker for at inspicere de mest populære modeller. Vi har også læst hundredvis af brugeranmeldelser, for at danne os et indtryk af præferencerne hos folk, der vælger en elgrill.
Slutteligt har vi selvfølgelig også førstehåndskendskab til madlavning på både elgrill, gasgrill og kulgrill, hvorved vi kan sammenligne egenskaberne i de forskellige modeller.
Følgende tests indgår i vores researcharbejde:
- Food & Wine: Test af 5 elgriller (4. april 2023)
- Aftonbladet: Test af 6 elgriller (20. april 2021)
- The Spruce Eats: Test af 7 elgriller (6. marts 2023)
- Good Housekeeping: Test af 6 indendørs elgriller
- Gastromand: Test af Weber Pulse elgrill (24. maj 2018)
- Reviewed: Test af Weber Lumin elgrill (31. maj 2023)
- Smoked BBQ Source: Test af Weber Lumin elgrill (28. marts 2023)
- T3.com: Test af Weber Lumin elgrill (26. april 2023)
- Epicurious: Test af Weber Lumin elgrill (2. maj 2023)
- Connery: Test af Weber Lumin elgrill (19. maj 2023)
- M3.se: Test af Weber Lumin elgrill (5. maj 2023)
- Testberichte: Test af Steba PS E2600 XL Devil’s Heaven (22. marts 2019)
- Tek.no: Test af Weber Pulse 2000 elgrill (24. maj 2018)
- Gastromand: Test af Sage The Smart Grill Pro (13. august 2016)
- T3.com: Test af Sage The Smart Grill Pro (27. juli 2021)
- Techradar: Test af Ninja Foodi AG301 (30. maj 2022)
- The Spruce Eats: Test af Ninja Foodi AG301 (26. oktober 2021)
- TopTenReviews: Test af Ninja Foodi AG301 (11. februar 2021)
- Trusted Reviews: Test af Ninja Food AG301 (17. november 2020)